Osteopatia

Osteopaatti Helsinki Pitäjänmäki & Kerava


Helsingin Pitäjänmäessä ja Keravan keskustassa sijaitsevissa toimipisteissämme on tarjolla osteopaattista hoitoa. Osteopatiasta voi saada apua monenlaisiin vaivoihin kuten päänsärkyyn ja migreeniin, puutuneisiin raajoihin tai jännitystiloihin. Osteopatian avulla voidaan parantaa myös nivelten liikkuvuutta ja tehostaa verenkiertoa.

Osteopaattisessa hoidossa on käytössä useita erilaisia hoitotekniikoita, joilla voidaan käsitellä pehmytkudoksia, sidekudoksia tai niveliä. Hoidon aikana voidaan myös vaikuttaa hellävaraisesti sisäelinten ja hermoston toimintaan. Lisäksi voidaan hoitaa tuki- ja liikuntaelimistöä ja tehdä nivelmanipulaatiota.

Osteopaatti on laajan koulutuksen saanut terveydenhuollon ammattilainen, joka toimii Valviran rekisteröimän nimikesuojan alla. 

Halutessasi osteopaattisen hoitoon, varaa tavallinen hieronta-aika Martti O:lta.

Keravan toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Keravan keskustassa. Helsingin toimipisteemme on Pitäjänmäen yritysalueella ja sinne on helppo tulla monesta Helsingin kaupunginosasta ja myös Espoosta sekä Vantaalta. Useat poikittaislinjat kulkevat läheltä.