Kanta-asiakkaaksi

Kanta-asiakkuus kannattaa – käyt hieronnassa aina puoleen hintaan!


Tällä hetkellä kanta-asiakkuus on tarjouksessa ja maksaa vain 20 € / 12 kuukautta (normaalisti 50 €) ja astuu voimaan maksupäivästä. Jos tulet hierontaan ensimmäistä kertaa, voit päättää hieronnan jälkeen, liitytkö kanta-asiakkaaksi vai et. Jos otat kanta-asiakkuuden, edut astuvat voimaan heti eli maksat ensimmäisestä hieronnasta vain puolet!

Päätät itse kuinka usein käyt hieronnassa. Maksupäivästä vuoden eteenpäin saat kaikki hieronnat edulliseen kanta-asiakashintaan. Etu koskee myös erikoishierontoja.

Hieronnat ja kanta-asiakkuuden voi maksaa paikan päällä käteisellä, pankkikortilla tai Smartumin, Eazybreakin tai ePassin työsuhde-eduilla. Eazybreakilla ja Smartumilla voi maksaa hieronnan, kunhan työnantaja on lisännyt meidät käyttöpaikaksi. Tätä voi pyytää eduista vastaavalta taholta työpaikalla. Epassilla maksaessa työnantajan on täytynyt sallia hieronta sellaiseksi hyvinvointipalveluksi, johon etua on luvallista käyttää.

Kanta-asiakkuus henkilökunnalle


Hieronta parantaa työhyvinvointia ja ennaltaehkäisee sairaspoissaoloja. Lihasperäiset vaivat ovat yksi yleisimmistä syistä lyhyisiin sairauslomiin ja työtehon vähentymiseen. Lue lisää hieronnasta ja sen hyödyistä.